Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pokud si ji nemohu přečíst, nemohu této smlouvě věřit.

Nemyslíte že je třeba nepodmíněné referendum ? Politici by pak museli takovéto věci projednávat veřejně a žádná nepříjemná překvapení by se nekonala.

0 0
možnosti
JR

J23a82n 29R89á21ž

6. 6. 2015 13:56

Je zajímavé, jak příznivci smlouvu vychvalují, kolik výhod to přinese, ale jak se dostávají detaily na povrch, roste geometrickou řadou počet jejich odpůrců. Podle bleskového průzkumu, který měl prověřit názory europoslanců, tak počet těch, kteří s americkým návrhem mají obrovský problém je většina napříč frakcemi. Některé frakce dokonce dávají najevo, ze budou dohodu blokovat.

Včera při jednání se Sobotkou eurokomisařka Malmstromövá zcela jasně řekla, že v podobě jakou USA předložily je neprůchodná.

Takže Amíci se snaží Evropě vnutit "kolonizační" smlouvu, která pro Evropany výhodná rozhodně není.

1 0
možnosti
OP

Autor článku je s velkou pravděpodobností placený lobista, normální občan by jeho argumenty nedal dohromady

0 1
možnosti
KV

A položil jste si otázku, proč politici neinformovali, média neiformovala, projednávání bylo velmi utajeno. Takže jste mimo.!!

2 0
možnosti
ZH

Už jenom spůsob projednávání smlouvy, tedy za zavřenými dveřmi. Na dojednané části se můžou podívat jen vybraní jedinci. Odposlouchávání kanceláří EU. To všechno jsou důvody vůbec nejednat. Poslední co k nám z USA přišlo, globalizace, nepřineslo obyvatelům nic jiného, než bídu. :-/

3 0
možnosti
VV

Nechci se vas nijak dotknout, ale to by tedy ti vyjednavaci meli sedet treba v prazskem kongresovem palaci a vyjednavat pred bezici televizni kamerou?

1 0
možnosti
VV

Jako ma kazda mince dve strany, ma je i ta pripravovana dohoda. zjednoduseni obchodu a zruseni cel na strane jedne, na druhe pak pristup americkeho masa a jinych potravin na evropsky trh. V USA jsou pvolena Anabolika a mine hormony, s antibiotiky to take neberou tak prisne, a co SE peticidu tyce asi take ne..

Kdyz vidite na Neuschwanstein ty obrovske zadky, hned uhodnete komu patri. Nevim zda je to öd hamburgeru, nebo öd tech anabolik.

2 0
možnosti
OP

Milý André, pokud je jakákoliv smlouva připravována tak, že jedna ze stran dojde ke konstatování nekalých úmyslů druhé strany a následně se pak špína pere, taková smlouva by měla být smetena ze stolu, protože skvrny stejně zůstanou. Pak si obě strany mohou sednout k tomu čistému stolu znovu, ale jen s čistýmy úmysly

7 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1391x
https://twitter.com/andy_dravecky

Seznam rubrik