Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Uvědomuješ si blonďáčku, že tu někdo bojuje za práva lidí a ty na něj pliveš? Co by na to řekli tví mrtví předci, kteří tuhle zemi budovali pro blaho našeho lidu? A né pro nadnárodní korporace skupující hektar po hektaru a obsazující naši vládu, svými penězmy.

0 1
možnosti
JN

"pomocí svých peněz"

0 0
možnosti
JN

Proč lžete? No nic, naivní, mladý, hloupý a už zatrpklí ;-)

0 0
možnosti
Foto

Milý autore, že mě hned nenapadlo, že budete troll, když to vlastně ještě na svém Twitteru veřejně přiznáváte... Přeji hezký zbytek dne! :-)

2 0
možnosti
Foto

Vypovídá to o něm pouze to, že v jeho soukromém prostoru nejsi vítán...nic víc, nic méně :)

1 0
možnosti
JH

No pane autore, pokud jste se choval na FB stránce tak, jako dne 20. 9. na předvolební debatě s TO v Tachově (provokativní chování, skákání do řeči, nevhodné komentáře), tak se nedivím, že Vás blokli. Vypovídá to vše spíš o Vás. Ještě prosím k tomu, co píšete. Nedokážu si nějak dost dobře představit, že Okamura napíše svůj článek a kvůli poznámce diskutujícího pozmění text tak významným způsobem. Tohle není jeho styl, on si za svými prohlášeními stojí a nesouhlasných diskutujících si ani nevšímá. Takže tady té Vaší bajce nevěřím ani slovo!!!

3 1
možnosti
JH

Respektive, ne že si jich nevšímá, aby zase někdo tady nezneužil mé formulace k překrucování a dehonestaci, ale nemá čas zabývat se detailně příspěvky diskutujících, má 2 FB profily - svůj a hnutí, kde je 100 000 příznivců a denně několik stovek komentů a příspěvků, to už by nestíhal vůbec nic a seděl jen u PC.:-)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Šebesto, nejsem ani jedno, ani druhé. Zastávám názory hnutí Úsvit a jelikož se mi líbí postoj, jakým pan Okamura sděluje své názory a také navrhuje řešení, tak z toho důvodu se stavím za to, čemu věřím. Stejně, jako to dělají ostatní. Každý něčemu a někomu věří. Pro mě je důvěryhodný pan Okamura. Nevím, zda jste byl někdy na nějaké z jeho debat či jste četl jeho knihu, ale líbí se mi, že mluví věcně, narovinu a přímo říká, jaké zákony chce schválit a jak postupovat. Kdo z politiků ještě tohle dělá? Který z politiků plní své předvolební sliby? Nevím, jak Vám, ale mně se tedy rozhodně současný stav tohoto politického systému nelíbí a proto jsem se zapojila aktivně a hodlám v tom pokračovat... Předem děkuji za odpověď.

1 1
možnosti
PM

No je to trochu paradox, že přímou demokracii prosazuje totalitně řízené hnutí, co má 9 členů a 14 poslanců.

1 0
možnosti
Foto

Od voliče Karla Schwarzenberga bych asi chválu na hnutí Úsvit nečekala, pane Malino...

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Dravecký, sice nevím, jak to bylo s tím Evropským parlamentem a pravděpodobně to budete nejspíš vědět jen asi Vy a pan Okamura a předpokládám, že se k tomu také vyjádří, ale zajímalo by mě, na kterém veřejném vystoupení pan Okamura někomu vyhrožoval? Můžete mi napsat jméno člověka (vyjma sebe), který projevil slušně nesouhlas s názory pana Okamury a byl zablokován? A můžete mi vysvětlit, kde pan Okamura psal nebo hovořil o tom, že chce zbavit svéprávnosti občany starší 70ti let? To myslíte vážně? Řekl, že potřebují speciální ochranu a víte proč? Znáte případy "šmejdů"? Říká Vám to něco? Nevím, jak Vy, ale kdyby mí prarodiče (a nemuseli by to být jen mí prarodiče, to jsem dala příklad) se dostali do situace jako spousta okradených a zastrašených důchodců, taky bych se snažila udělat něco proto, aby se tohle tady nedělo.

Jde vidět, že na pana Okamuru máte zřejmě od začátku nějaký názor a snažíte se ho jen pošpinit a nezjistit si, jak co myslel. Ale každý jsme nějaký. Přeji hezký zbytek dne!

1 1
možnosti
PM

Mě pan Okamura taky zablokoval na základě toho, že jsem mu na stránky napsal, že Kalousek v jejich obvodě dostal daleko víc hlasů než on a co na to říká.

0 0
možnosti
Foto

Pánové co se ohánějí demokracíí....aby jste se z té prohnilé demokracie nepos...tentili....Jsem rád, že Vás okamura smázl..takového demagoga je dobré si nepřipustit k tělu....

0 2
možnosti
MM

Ale autore, to jste zjistil až teď? Pokud pan Okamura dostane jakoukoli otázku, pak vždy odpoví stejně, tedy přesune odpověď asi takto: "Ano, to je také důležité tema, ale abychom to mohli řešit, požaduje hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury přímou demokracii a odvolatelnost politiků." Případně pronese ještě cosi o trestní odpovědnosti politiků a o korupci. Ten člověk není schopen odpovědět na jakoukoli otázku, protože prostě odpověď nezná. Stejně tak jeho squadra azura. Kdysž byli jeho "leadeři" v předvolebních debatách na cokoli dotazováni, většinou začali dlouhým eeee a pak něco vyslovili. Když je moderátor jemně upozornil, že v programu má Úsvit ale něco jiného, odpověděli: "Ano, já jsem ale říkal jen svůj názor, ale pochopitelně respoektuji program". No a to je celé. Populismus a arogence, kterou zmiňujete. Čím dál víc mi pan Okamura připomíná někdejšího Sládka. Myslím si, že skončí stejně. Ažb bude končit, bude křičet, že ostatní poslanci nechtěli to, co on prosazoval. Inu a v tom je zakopaný pes. Pokud se chová jak se chová, nemůže se divit, že s ním nikdo nechce nic mít a ve Sněmovně mu tak s jeho lidmi zatleskají leda komunisté. Když se ho zeptáte, jak by snížil deficit státního rozpočtu, odpoví Vám že přímou demokracií a odvolatelností politiků. Jak ta přímá demokracie vypadá v praxi víme. Přínou volbou zvolený Zeman jmenoval rychlou rotu a ta bez mandátu drancuje tento stát a rozdává odměny svým kamarádům, uzavírá zakázky bez výběrových řízení a rozhoduje v rozporu s Rusnokovým slibem o klíčových věcech. Toto je ukázka přímé demokracie v praxi - vláda jmenovaná jedním člověkem. Tak, doufám, že český volič prohlédl a Úsvit skončí jako VV. Když o sobě Okamura prohlašuje že je jako James Bond a tak jezdí Astonem, tak by si měl uvědomit, že James Bond sice většinou dostal nakládačku, ale nakonec vždy vyhrál. Pan Okamura dostává jen tu nakládačku, respektive si jí dává sám.

10 0
možnosti
MM

Miloš Zeman v roce 1991 ve FSČSFR pronesl památnou a pravdivou větu: "Nejjednodušší způsob, jak zlikvidovat politického protivníka je dát mu prostor, aby se zlikvidoval sám"

3 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1391x
https://twitter.com/andy_dravecky

Seznam rubrik