Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R29o44m59a35n 34K47o53z13e59l

13. 9. 2013 18:50

Už dlouho jsem nečetl něco tak jednostranného..:-(

poplatky u lékaře - jsou to jen další daně - nadáváte, jak jsou daně vysoké a poplatky podporujete, nezdá se vám to podivné? "bez poplatků by na léčení nebyly peníze" to tvrdila i ODS, že zdravotnictví zachránila těsně před krachem, aby pak prohlašovali, že kdyby věděli, co to způsobí za humbuk, tak by ty poplatky nikdy nezavedli.

Nemocenská - lidé si běžně berou raději dovolenou, protože ten výpadek příjmů je fakt drastický nebo nemoc raději přejdou. Kdyby Češi nemocenskou tak moc zneužívali, tak by už musela spousta firem dávno zkrachovat nebo by mnoho lidí dostalo vyhazov. Těsně před zavedením toho, že 14 dnů nemoci bude platit zaměstnavatel, si ředitel s hrůzou spočítal, že firma na to nebude mít a největšího maroda si pozval na kobereček.

1 2
možnosti

To jste si už hodně popletl, zahradníku, daně jsou plošné, regulační poplatky se vybírají za konkrétní službu.

0 1
možnosti
MC

Píšete to dobře, ale víte Vy vůbec, že dnes je v módě sociální = socialistické? Být předlužený a čekat jen na regulační oddlužení. Ostatně dříve tuto nadílku církve označovali milosrdenstvím. Dnes je vaší regulovanou investicí právě podílet se na tomto oddlužení. Jsme si rovní. Nejsme přeci sobci že?!

1 0
možnosti
Foto

Nedivte se, že se lidem nelíbí, když na jedné straně se jim zvyšují daně a poplatky už skoro ze všeho a všechno se rapidně zdražuje, a na druhé straně se hospodaří tak, že se vyhazují miliardy na nesmyslné projekty, na zlaté padáky, na nezasloužené stotisícové platy všude možně - to je neuvěřitelné mrhání s veřejnými penězi. Mně se ty třicetikorunové poplatky u lékaře nebo v lékárně nelíbí ne proto, že bych je snad neměla, ale kvůli celému tomuto zločinnému systému. Co se týče živnostníků, nazývat je parazity jako celek je úlet, ale "pravičáci" zrušili minimální daňový základ, což bylo některými OSVČ zneužito tak, že ještě více tají příjmy a shánějí falešné výdaje, neplatí daň z příjmu žádnou anebo směšně nízkou ve srovnání se zaměstnanci, naopak stát jim ještě vrací daně v podobě bonusů na děti - vždyť to je k smíchu.

2 3
možnosti
MP

Voliči ČSSD budou nepříjemně překvapeni dluhem 3 biliony, nezaměstnaností hluboko přes 11%, zdražením energie a některých služeb, atd. V článku je jen malá část toho, co se skutečně stane, o tom už jsem kdysi psal blog. Levičák nikdy tyto věci nepochopí...V konjuktuře bylo HDP přes 7%!, nezaměstnanost 10%, roční schodky kolem 100 mld. Za vlády Sobotky. Tím je řečeno vše.

10 2
možnosti
FS

Autore,jak dlouho jste byl na školení u pana Kalouska?

2 15
možnosti
LJ

Hlavně, že už víme, kdo za to může... Až se nebudete moci vymočit, tak za to taky může Kalousek, že?

5 3
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1391x
https://twitter.com/andy_dravecky

Seznam rubrik