Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Schwarzenberg je uznáván v Evropě. Jenže v Evropě, co dnes představuje spolek kolektivního úpadku. Spolek, pro který stále více platí - kde nic není, ani smrt nebere! Schwarzenberg s Evropou v dluzích a stále více bez peněz i hospodářské perspektivy, s padající poptávkou nemá ČR co nabídnout, kromě pochybně "solidárního" placení dluhů EU-bankrotářů a "solidárního" placení pochybných investic německých a francouzských bank v Řecku, které tak Schwarzenberg ve jménu "EU-solidarity" podporuje! Bodejť by nebyl pak "uznáván", když bude dobrým plnitelem zadaných úkolů, které však nemají se zájmy ČR nic společného - v tom pozitivním slova smyslu! Mimo krachující EU-chozrasčot bude svými názory a postoji ČR naopak škodit (na vyvanulou pravdu-lásku a vydrolené vyšší principy dobra, z Evropy jdoucí na smetiště dějin, dnes již nikdo není moc v rychle se hospodářsky rozvíjejícím světě zvědav). Zeman není cestou na východ (jak se rádo účelově podsouvá), ale je větší zárukou ponechání otevřených dveří pro český export a hospodářské zájmy ČR mimo EUrosvaz. Mimochodem dveří, které se s hospodářským a společenským úpadkem Západu (Evropy) stávají stále důležitější!R^

4 1
možnosti
JL

EU nekrachuje, jak se rado ucelove podsouva. To je spis prani nekolika jedincu.

0 2
možnosti
Foto

Ačkoli to tak nevypadá, přesto je pan Miroslav Kalousek je z obou padouchů ten menší. Proto budu, ač nerad, volit Miloše Zemana !R^

5 3
možnosti
Foto

Špatnou náladu  vytvářejí média. Živí je skandály, ne pozitivní zprávy. 

Je-li  třeba skandál vytvořit, hravě to zvládnou.

3 1
možnosti
JD

J21i88ř82í 10D64r35á16č

14. 1. 2013 22:34

Naivita mladých není nic nového pod sluncem.  Když se k tomu přidá vhodná mediální manipulace jsou schopni volit i podřimující loutku;-)

11 9
možnosti

Ano, naivita některých mladých ... Vy, jak se zdá, mezi ně patříte. :-)

4 6
možnosti
LC

Pane André, opravdu jste mě pobavil. Prý ... jeho spojení s Miroslavem Kalouskem není zrovna nejšťastnější... Ježíšmarijájosef, vždyť to je předseda a první místopředseda.

No nic. Bojuj šmudlo, bojuj. Třeba to s tím MZV po škole vyjde.:-)

6 3
možnosti
Foto

Lidé, kteří zastávají a šíří mainstreamovou propagandu budou vždy žádaní.

4 1
možnosti
PS

P18e35t79r 57S82k79á21c30e59l

14. 1. 2013 22:02

"Karel Schwarzenberg a jeho volební tým dělal a dělá skvělou práci, která stojí za jeho úspěchem. " - Jen s touto větou z článku souhlasím, jinak jde, vzhledem k mládí autora, o naivní názory neopírající se o skutky. Co za poslední dva roky ministr zahraničí pro naši vlast a národ dobrého vykonal? Autore a ostatní zastánci, jste natolik naivní, že byste svěřili klíče od nového vozu sedmdesátiletému dědečkovi, byť vašemu příbuznému? Vidíte, a cizímu člověkovi ještě vyššího věku chcete, abychom svěřili důležitý úřad. Že není až tak důležitý, je bez pravomocí? Tak jej zrušme...R^

8 7
možnosti
RK

Radši svěřím auto 75letému dědečkovi, než o pár let mladšímu opilci :-)  Karel nežije dva roky, stejně tak Miloš není celý život jen zalezlej na Vysočině. Takže je nutné oba hodnotit za poněkud delší období.

9 6
možnosti
MK

M59i50l85a85n 14K50e67s43l

14. 1. 2013 22:02

Schwarzenberg-váhám.V době,kdy pan Schwarzenberg zastával na hradě speciálně pro něj vytvořenou funkci kancléře,vystoupil  prezident Havel s promluvou k Němcům-Omlouváním.Nikoho se na nic neptal a za nás za všechny se Němcům omluvil za veškerá příkoří,která jsme jim za války a po válce napáchali.Říkalo se,že iniciátorem omlouvání byl pan Schwarzenberg.Nezjistil jsem jaký postoj zaujímá pan Schwarzenberg k Benešovým dekretům.Možná,že jsem nedostatečně sledoval dění u nás a nebo je to tím,že neovládám švarcnbekštinu.Nemyslím si však,že je skálopevně přesvědčen o jejich platnosti.To si zřejmě myslí i němečtí novináři a proto s nadšením přivítali jeho úspěch ve volbách.Po jeho zvolení by nás zřejmě čekali další diskuse o platnosti či neplatnosti dekretů.Pan Schwarzenberg je zřejmě velmi dobrý hospodář na svých hvozdech,ale horší je to s erárem-viz hlasování pro nadměrné církevní restituce nebo nápad proplatit škody vzniklé amnestií ze státní kasy.Co když tvrdohlavého staříka napadne a začne prosazovat,že bude pro nás výhodné navracet majetek Němcům?Doba je zlá.Člověk přestává věřit sobě natož jiným.

9 2
možnosti
Foto

To jste se jako student politologie nic neučil o tom jak NATO humanitárně bombardovalo Srbsko (kolik zahynulo civilistů a kolik bylo zničeno civilních objektů, mosty, továrny), které Karel Schwarzenberg podpořil, uznání albánského Kosova (stát, který neuznala většina států světa, protože vznikl za porušení snad všech možných mezinárodně uznávaných zákonů).

Podpora "bezletové zóny" v Lybii, která měla za následek desetitisíce mrtvých a totálně rozvrácený stát, který do té doby měl nejvyšší životní úroveň v Africe.

O jeho prosazování nadhodnocených církevních restitucí, získání jeho majetku, na který neměl podle našich zákonů nárok ani nemluvě.

Vypadá to, že katedra současné politologie nápadně připomíná komunistický VÚML, když vyučuje studenty k ignoraci naprostých faktů.

12 7
možnosti
JK

J76a94n 90K53r72a54u60s

14. 1. 2013 21:46

Modrá placka - mediálně vymytá hlava.

5 10
možnosti
JR

Rudá placka - mediálně vymletá hlava

8 4
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1391x
https://twitter.com/andy_dravecky

Seznam rubrik